0

Language

Odoo • Image and Text

TARFI OY

Me Tarfi Oy:llä takaamme laadukkailla ammattilaistuotteilla ja -palveluilla asiakkaillemme parhaat edellytykset toimia omalla alallaan. Tarfi Oy:n juuret ovat suomalaisessa tukku- ja vähittäis- kaupassa vuodesta 1979. Tarfi Oy työllistää yli 50 henkilöä ja ja liikevaihtomme on vuositasolla n. 15 milj. €.

 
KENTTÄMYYNTI

Asiantuntijamme tarjoavat asiakkaillemme aina sopivimmat tuote- ja palveluratkaisut. Yhdessä suunnitellulla, Sinulle sopivalla palvelukonseptilla säästät kallisarvoista työaikaa.

Fiksu hankinta tuottaa vähemmän tilauksia, viivästyksiä eikä työ keskeydy tarvikkeiden puutteeseen.  Työmaasi / Korjaamosi tehokkuus ja tuottavuus paranee huomattavasti. Säästät aina selvää rahaa! Toimimme valtakunnallisesti -edustajamme tulevat luoksesi.


NÄPPÄRÄ HYLLYTYSPALVELU

Monipuolinen, kaikki korjaamosi tai työmaasi tarpeet kattava hyllytyspalvelu auttaa sinua kohti fiksumpaa hankintaa. Täysin räätälöitävä hyllytyspalvelu, jolloin tuotteet ovat aina saatavillasi oikeaan aikaan.  Ei turhaa ajamista, ei noutoja, ei etsintää, ei viivästyksiä, ei hukkahankintoja vaan 100% saatavuus, tehokas tuotehallinta ja tarvittava dokumentointi avaimet käteen periaatteella.MIKSI VALITA TARFI OY?

        Kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen palvelu
Tiivis yhteistyö sopimusasiakkaiden kanssa   -jatkuva kehitys
        AMMATTITAITOINEN JA MOTIVOITUNUT HENKILÖKUNTA
         Kustannustehokas toimintamalli

         huipputehokas logistiikka

Laaja tuotevalikoima niin varasto- kuin tilaustuotteissa